Člani krdela

Neja Trbižan

Izobrazba: dipl. inž. oblikovanja
Zanimanja: grafični dizajn, tekstilni dizajn, šolanje psov, igranje družabnih igric, branje fantazije in ZF, igranje Minecrafta :)
Glasba: 80-ta & 90-ta

Krdelo

Ena od mojih vsakodnevnih dejavnosti je šolanje psov. Nekaj let sem vodila tečaje osnovne vzgoje psov in agilityja, danes pa se posevčam skoraj izključno šolanju in treniranju svojih psov. To je razlog, zakaj dajem tako težo štirinožnim članom našega krdela. So pač ogromen del mojega življenja. In imeti doma trop psov pomeni vsak dan KR’ DELO: sprehodi, vzgoja, trening, zabava, nega…

Iz moje ljubezni do psov se je tudi razvila blagovna znamka KRDELO pasje opreme, ki ni zares delo in mi ne predstavlja blaznega zaslužka, a tudi šivanje vseeno je KR’ DELO.

Delo

Po znamki Krdelo je zrasla še druga znamka Trop, na kateri codelujeva s Patrikom iz Canifit-a. Gre za opremo športnih psov, specializirano predvsem za vleko.

Da pa ne bo pomote – vse moje življenje se NE vrti okoli štirinožcev. Vrsto let delam na področju grafičnega oblikovanja, delala sem že praktično vse – od izvedbenega oblikovanja, do spletnega oblikovanja, spletne administracije ter oblikovanja za potrebe scenografije (scenske rekvizite za snemanja).

PASJI ČLANI