Člani krdela

Neja Trbižan

Izobrazba: dipl. inž. oblikovanja
Zanimanja: grafični dizajn, tekstilni dizajn, šolanje psov, igranje družabnih igric, branje fantazije in ZF, igranje Minecrafta :)
Glasba: 80-ta & 90-ta

Krdelo

  • jaz (leader of the pack)
  • Larek (my shadow)
  • Sil (multipractic)
  • Lox (the lap dog)

Ena od mojih vsakodnevnih dejavnosti je šolanje psov. Nekaj let sem vodila tečaje osnovne vzgoje psov in agilityja, danes pa se posevčam skoraj izključno šolanju in treniranju svojih psov. To je razlog, zakaj dajem tako težo štirinožnim članom našega krdela. So pač ogromen del mojega življenja. In imeti doma trop psov pomeni vsak dan KR’ DELO: sprehodi, vzgoja, trening, zabava, nega…

Iz moje ljubezni do psov se je tudi razvila blagovna znamka KRDELO pasje opreme, ki ni zares delo in mi ne predstavlja blaznega zaslužka, a tudi šivanje vseeno je KR’ DELO.

Delo

Kot že omenjeno, je tudi moje delo povezano s psi – vsaj izdelovanje pasje opreme, vendar je to bolj za dušo, kot pa za nek strašen profit. Psu je seveda popolnoma vseeno, kako njegova ovratnica izgleda, mi jih okrasimo za lastno zadovoljstvo. Zato se trudim, da Krdelo oprema ni samo lepa, temveč tudi maksimalno udobna, mehka, podložena… to so atributi, ki jih pes lahko občuti.

Da pa ne bo pomote – vse moje življenje se NE vrti okoli štirinožcev. Večino prostega časa (časa, ki ga imam samo zase in ga ne delim z drugimi družinskimi člani) preživim pred računalnikom (mojim “iBaby” Macom), kjer oblikujem (večinoma internetne strani in manj tiskovine) ter raziskujem splet, socialna omrežja in integracijo le-teh z wordpressom.

Vedno več ljudi si želi biti prisotnih na spletu. Manjša podjetja, društva in klubi potrebujejo svojo spletno stran – in tu pridem na vrsto jaz s svojimi znanji ter oblikovalskimi in blogerskimi izkušnjami.

PASJI ČLANI