Naročila: izdelamo unikatne ovratnice, oprsnice ali povodce po vaši izbiri

OBVESTILO:  Krdelo je na trenutno na projektu, naročil ne sprejemamo. Oglasili se vam bomo takoj, ko pridemo nazaj :)

Obeski za pse

Če naročate obesek poleg druge pasje opreme, potem pripišite dimenzijo, barvo ter tekst za na obesek kar v opombe k naročilu. Če naročate le obesek, potem nam pišite na mail krdelo.si(afna)gmail.com.
DISCLAIMER
Krdelo osnovna oprema je ročno izdelana in je preizkušeno vzdržljiva. Prezgodnjo utrujenost materiala (šivov na ovratnici ali ročaju ter kovinskih delov), po pričevanju uporabnikov je redka, lahko reklamirate štiri mesece po prevzemu. Izdelek vam bom popravila, če je možno, če ni, pa nadomestila. Krdelo ne odgovarja za škodo, ki jo lahko naredijo psi ali lastniki (zgrizen povodec, oprsnica, zdrobljena sponka priprta v vratih avtomobila ipd.). Kovinski deli lahko v stiku z morsko vodo zarjavijo, za kar reklamacija ni mogoča! Krdelo tudi ne more odgovarjati za napačno poslane mere in posledično premajhen/prevelik končni izdelek. V takšnem primeru me lahko sicer kontaktirate in poskusila vam bom pomagati, ni pa dolžnost Krdela, da vam neustrezno izmerjeni izdelek nadomesti. Pri merjenju vedno sami dodajte cca. 2-3 cm za udobje oz. kolikor se vam zdi ustrezno!

Osnovna oprema

Vaši podatki:

Ime in priimek *

Email *

Telefon (neobvezno)

Naslov *

Podatki o naročilu:

Izdelek *
nastavljiva ovratnicapolzatezna ovratnica po meripolzatezna ovratnica nastavljivaenojni povodecdvojni povodecagility povodec po meriagility povodec nastavljivx-oprsnicaoprsnica za whippeteh-oprsnicat-oprsnica

Obseg pasjega vratu (za ovratnico)

Obseg pasje glave (za ovratnico)

Mere za oprsnico prosim napišite v opombe spodaj.

Vzorec *
spirale na modrispirale na zelenispirale na rjavispirale na rozapentagram na črnipentagram na sivijugo zvezdicezelene zvezdicerdeče zvezdiceoranžne zvezdiceinka črtemačkicerdeče žužezelene žužeptički spomladiptički poleticoolmixpošastkepomladni metuljipoletni metuljirobotkiflora na modriflora na rjaviinka vzorecodsevni trak

Barva gurtne *

Širina gurtne *
smallmediumlarge

Podloga *
flissoftshell

Barva podloge *

(softshell je črn ali rdeč)

Opombe

Motivacijski povodci

OBVESTILO: Čakalna doba pri naročilu motivacijskega povodca je nekoliko daljša, cca. 2 tedna.


Vaši podatki:

Ime in priimek *

Email *

Telefon (neobvezno)

Naslov *

Podatki o naročilu:

Izdelek *
enojni motivacijski povodecagility motivacijski povodec

Velikost psa *
manjši pesvečji pes

Št. gurten *
12

Širina gurtne
smallmedium

Obseg pasjega vratu (za agility povodec)

Barva flisa

Barva gurtne

Opombe - mišljene zlasti, če želite naročiti "Deluxe" različico

OPOZORILO PRED NAROČILOM
Krdelo motivacijski povodci so mišljeni za igro med vodnikom in psom, za kar imajo predviden pleteni del. Krdelo povodci so motivacijski pripomoček za delo s psom in ne pasja igrača. Krdelo priporoča, da se pes igra s povodcem samo v igri z vodnikom in ne, da se pes sam nenadzorovano igra s povodcem in grize del, ki ni namenjen igranju. Še posebaj bodite pozorni kaj s povodcem počnejo mladički, ker radi sistematično grizljajo. Ker so povodci namenjeni igri, imajo posledično lahko krajšo dobo trajanja. Povodci so izdelani kvalitetno in v dobri veri, da bodo zdržali igro vlečenja (kar priča mnogo zadovoljnih agilitaških psov in vodnikov), vendar je trajnost povodca veliko odvisna od moči ugriza in entuziazma vašega psa, zato Krdelo ne daje nikakršne garancije in reklamacij ne sprejema. Reklamacije so možne samo v primeru prezgodnje utrujenosti materiala (šivov na ovratnici ali ročaju ter kovinskih delov) prve štiri mesece po prevzemu.


* Razumem in se strinjam z "Opozorilom pred naročilom" zgoraj.

Pasji plaščki

Vaši podatki:

Ime in priimek *

Email *

Telefon (neobvezno)

Naslov *

Podatki o naročilu:

Varianta *
pijamasport line - zimskisport line - dežni

Izbrani materiali: barva flisa/softshella *

Mere*

Opombe