Pasji plaščki, zaščita psa pred vlago in mrazom

Pijma plaščki so narejeni iz flisa za zagotavljanje toplote — psom, ki jih pozimi zebe in psom, ki morajo kdaj dalj časa počakati na mrazu, na primer pozimi v avtu. Imajo zgornjo in spodnjo, torej dvojno plast flisa, ki greje. Niso pa mišljeni kot zaščita pred dežjem.

Sport line zimski plaščki imajo zgoraj vodoodbojen softshell, podloženi pa so s toplim fliskom. Zagotavljajo tako toploto kot zaščito pred dežjem. Če pa želite dežne plaščke, potem lahko naročite samo softshell, brez podloge.

slider-plascki-pijama-sportline

Krojeni so tako, da maksimalno zaščitijo vrat, hrbet, trebuh in stegna, hkrati pa nič ne ovirajo gibljivosti psa. * Plaščki nimajo luknje za pripenjanje na oprsnico, če se vam zdi luknja potrebna, mi javite (luknjo naredim kot navadno večjo odprtino za gumb).

“Pijama” plaščki za pse

“Sport line” plaščki za pse

small 50 €
medium 55 €
large 60 €
x-large 65 €
small 55 €
medium 60 €
large 65 €
x-large 70 €
Izbirate lahko med vzorci v tabeli spodaj za zgornji flis ter sivim, modrim, zelenim, rumenim, rdečim ali roza flisom za podlogo. Izbirate lahko med rdečim ali črnim softshellom ter sivim, modrim, zelenim, rdečim ali roza flisom za podlogo (oz. dežni plašč brez podloge).
 • FLISI Z VZORCEM ZA "PIJAMA" PLAŠČKE   * Razpoložljivost flisov je odvisna od zalog v trgovini zato ne morem zagotoviti, da je izbrani vzorec na voljo.
  flis-vzorec-srcki_roza_na_zeleni roza srčki na zeleni flis-vzorec-srcki_modri_na_zeleni modri srčki na zeleni flis-vzorec-srcki_roza_na_sivi roza srčki na sivi
  flis-vzorec-nagajive_pike-na_zeleni nagajive pike na zeleni flis-vzorec-nagajive_pike-na_vijolcni nagajive pike na vijola flis-vzorec-nagajive_pike-na_crni nagajive pike na črni
  flis-vzorec-pike_na_crni pike na črni flis-vzorec-pike_rdece_na_crni rdeče pike na črni flis-vzorec-puzzli puzzli
  * Žal barvni odtenki na monitorju ne morejo biti idealno predstavljeni.
 • mere-plascek

  * klikni na sliko za povečavo

  TOČKA A: poiščite pasje lopatice, točka A leži na hrbtni liniji takoj za lopaticama TOČKA B: je točka na koncu hrbta, kjer se začenja rep TOČKA C: poiščite pasjo ključnico, zatipajte kje kosti spredaj najbolj štrlita — točka C leži med njima TOČKA D: izberite jo poljubno, nekje za koncem prsnega koša (reber), odvisno od tega ali imate samca ali samico TOČKA E: je točka malo nad komolcem — do tam bo segal plašč TOČKA F: je točka na vratu, malo pod ušesi — dolžina ovratnika A–B: od kjer se lopatici končata pa do začetka repa, pomagajte si tako, da psu dvignete rep in pomerite po hrbtu do tam, ko se rep začne strmo dvigovati C–D: od točke med rameni po prsni liniji do tam, kjer želite, da se plašč na trebuhu konča; za samce priporočam, da točko D izberete takoj za rebri, samice imajo lahko prsni del plašča daljši, vendar plašč lepše stoji, če je prepasan nekje na sredi trupa (kjer se plašč konča pri samcih) A–C: je obseg na liniji, ki jo določata točki A in C A–E: izmerite dolžino tako da sledite obliki psa od točke A na hrbtni liniji pa do malo nad komolcem oz. kjer želite, da se plašč konča A–F: pomerite po liniji vratu, priporočam, da je točka F tik pod ušesi, da ovratnik ne bo predolg, seveda pa je lahko po želji krajši A–G: obseg prsnega koša D–H: obseg pasu (tam, kjer želite, da bo plašč prepet)